240 anys de l’Escola d’Arts i Superior de Disseny “Ondara”

posted in: Exposicions temporals | 0

Exposició commemorativa dels 240 anys d’història de l’Escola d’Arts i Superior de Disseny “Ondara”. Aquesta exposició mostra la trajectòria d’aquesta escola, des dels antecedents amb l’ecola de dibuix creada per la Societat d’Amics del País, a finals de segle XVIII, fins l’actualitat, passant per la fundació de l’escola actual en temps de República i l’impacte de la Guerra Civil.

L’escola ha evolucionat, així com els espais i els edificis que ha ocupat, sense oblidar les disciplines que s’hi han impartit, amb la memòria de professors i alumnes. la mostra compta amb un recull de material fotogràfic i documental, que anirà acompanyat d’obres, treballs i projectes sorgits de l’escola, tant d’alumnes com de professors.

La inaguració serà divendres 8 de juny a les vuit del vespre, seguida d’un aperitiu al claustre de l’escola. L’exposició estarà oberta fins el dia 15 de juliol.

L’horari de visita és de dilluns a dimecres: de 10h a 14h. De dijous a diumege (i festius): de 10h a 14h i de 19h a 21h.

L’entrada a les exposicions temporals és gratuïta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.