Cristina Persiani. Confront d’ànimes

posted in: Exposicions temporals, Noticies | 0

El divendres 5 de juny, a les vuit del vespre inagurem l’exposició temporal de pintura Confront d’ànimes de Cristina Persiani. El treball de la Cristina consisteix en la recerca del cos i la forma, sobretot en fer sortir emocions íntimes i amagades de l’ànima. La Dona és el subjecte principal.

L’autora es defineix: “El meu treball consisteix en la recerca del cos i la forma, sobretot en fer sortir emocions íntimes i amagades de l’ànima. La Dona és el subjecte principal.
En elles, jo em puc exprimir al màxim i tenir la sensació de entrar-hi dins. Hi ha un compromís emocional molt fort quan pinto aquestes figures, cadascuna té una unitat seva i una emoció particular.
Moltes persones em pregunten si són autobiografies. Jo dic que segurament hi ha alguna coses de mi. Cada artista posa sempre alguna cosa d’ell mateix en el seu treball, són la pura expressió de l’ànima i del que es viu, ha estat sempre així.
La meva pintura és a l’oli, m’agrada jugar amb les imatges i barrejar-les amb els fons, altres vegades em fixo amb la descripció del particular, depen sempre del que un vulgui dir.
Jugo amb les gotes de l’aiguarràs, creo efectes amb la corrosió, amb volums grans de pintura i també amb el contrast fort.”

L’exposició es podrà veure des del divendres 5 de juny al diumenge 21 de juny, els horaris d’obertura: de dilluns a dimecres: de 11 a 14 h; de dijous a diumenge: de 11 a 14 i de 19 a 21 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.