• amulet jueuu amb inscripcions

Màgia, muralles i cançons

posted in: General | 0

Dijous dia 17 de juny, a les 19h, amb el títol La magia cotidiana. Creencia y prácticas mágicas judías en el Mediterráneo occidental durante la Edad Media és la segona conferència del Cicle 2021. Aquesta a càrrec de Carmen Caballero Navas, doctora en Filologia Hebrea i professora titular del Departament d’Estudis Semítics de la Universidad de Granada.

Aquí podeu consultar part de l’extensa bibliografia seva. Cal inscripció prèvia tan si voleu assistir presencialment al Museu com si voleu rebre l’enllaç ja que també la farem via zoom. Envieu un correu especificant la modalitat desitjada.

Divendres 18 de juny, a les 19.30h i en el marc de les Jornades Europees d’Arqueologia us oferim un recorregut per les muralles medievals de Tàrrega. Passarem pels indrets on hi havia els portals principals i els vestigis visibles de panys de muralla, torres i altres elements defensius. Per primer cop es podran visitar trams de muralla del carrer de l’Hospital fins ara no accessibles.

Cal inscripció aquí

Davant l’èxit del concert de Galindaina al passat DIM 2021, aquest diumenge 20 de juny, a les 19h i a l’església de Sant Antoni, tindrem el plaer de gaudir de nou del cor tradicional Galindaina.

L’aforament és limitat, cal inscripció aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.