La festa del patrimoni

posted in: Exposicions permanents, General | 0

Volem compartir amb un cap de setmana gaudint del Museu amb vosaltres. Us proposem un seguit d’activitats que us permetran veure el vostre equipament d’una manera diferent:

Dijous dia 4 d’abril

20,30. Conferència L’expulsió dels jueus i la formació del bandolerisme modern a l’Urgell a càrrec de l’historiador Jacinto Bonales. Conferència d’inici del cicle I després de l’expulsió…

Divendres dia 5 d’abril

20,00 h. Conferència Les excavacios arqueològiques de la Plaça Major de Tàrrega a càrrec d’Oriol Saula,  Anna Colet i Josep Giribet. Abans i després de la conferència es podran veure en vitrina al vestíbul de les sales Nobles del museu algunes de les troballes més significatives fetes a la plaça Major.

Lloc: Museu comarcal de l’Urgell (c. Major, 11)

22,30 h. Els nobles també ballen swing. Ballada de swing al terrat – jardí del museu amb l’associació Som Swing de Tàrrega.

23,00. Visita guiada amb final feliç a la nova exposició permanent Forjant un sistema artístic. Tàrrega 1875-1965. En acabar la visita farem una degustació de vins del celler Cercavins

Dissabte dia 6 d’abril

11 h. Inici del concurs El Museu al Carrer. Heu de trobar 20 plaques, inscripcions i elements esculpits en façanes i parets de cases del nucli històric de Tàrrega i dir en quin carrer o indret es troben. Heu de recollir els dossiers amb les imatges al vestíbul del Museu Comarcal de l’Urgell (c. major 11). Teniu temps d’entregar el dossier al museu fins el diumenge dia 6 a les 12 del migdia. Qui ompli correctament tot el dossier entrarà a formar part d’un sorteig on hi haurà entrades de la temporada de teatre i música de Tàrrega.

11,30. Visita guiada a la nova exposició permanent Forjant un sistema artístic. Tàrrega 1875-1965.

12,00. Taller d’arqueologia al sorral del museu per als nens i els més joves de la casa. Accés pel carrer de Lluís Folquet

12,30. Vermut amb sessió de música dels anys vuitanta i noranta amb el DJ. Mery pop al terrat-jardí del museu. Beguda amb preus populars (1 € per consumició).

17,00 h. Taller d’escultura amb l’artista Jaume Amigó. Cal fer reserva prèvia. Preu del taller: 2 € (pels materials).

19,00 h. Cabaret pagès amb l’Esperanceta. L’Esperanceta baixa del Pallars a veure els seus parents nobles de cal Perelló. Ella ens farà un recorregut pel museu i potser també sortim al carrer. Vingueu preparats, ja sabeu que no te pels a la llengua. Preu: 2 €. (Recomanem fer reserva prèvia, aforament limitat).

Lloc: Museu comarcal de l’Urgell (c. Major, 11)

20,30 h. Visita guiada a l’exposició de Jaume Amigó de la ma de l’artista.

23,00 h. Cabaret pagès nocturn amb l’Esperanceta. De nit el cabaret sempre puja de to… Preu: 2 € (Recomanem fer reserva prèvia, aforament limitat

Lloc: Museu comarcal de l’Urgell (c. Major, 11)

Diumenge dia 7

11,00 h. Visita guiada a la nova exposició permanent Forjant un sistema artístic. Tàrrega 1875-1965.,

11,30 h. Taller d’arqueologia al sorral del museu per a nens i els més joves de la casa.

Lloc. Pati posterior del museu. Accés pel carrer de Lluís Folquet.

12,00 h. Cabaret pagès amb l’Esperanceta. L’Esperanceta baixa del Pallars a veure els seus parents nobles de cal Perelló. Ella ens farà un recorregut pel museu i potser també sortim al carrer. Vingueu preparats, ja sabeu que no te pels a la llengua. Preu: 2 €. (Recomanem fer reserva prèvia, aforament limitat).

12,30 h. Concert Vermut al jardí-terrat del museu amb Carlitos Miñarro

El vermut tindrà preus populars a 1 € la beguda

Durant tot el cap de setmana es durà a terme el concurs fotogràfic dels actes del cap de setmana de la Festa del patrimoni de Tàrrega i d’elements patrimonials de la ciutat. Aquí trobareu les bases del concurs.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.